”Velfærdsstaten” er skabt af mennesker, der ikke har virkelige helte; og som derfor har skabt et system, der har til formål at gøre verden årsagsløs, sådan at man (tror man) slipper for at forholde sig til alle de udfordringer, virkeligheden konfronterer en med. (Simon Espersen, Et samfund uden forbilleder)

onsdag den 6. juni 2007

Autocamper (spar registreringsafgiften)

For nylig hørte jeg om en skattefidus, som jeg her vil viderebringe. Den henvender sig til personer, som måtte ønske at købe en autocamper, men ikke ønsker at betale de høje danske afgifter.

Idéen er, at siden du alligevel nok skal bruge din autocamper i udlandet, hvorfor så ikke bare indregistrere den på tyske plader. Du afhenter camperen hos en forhandler i Danmark, får den med hjem på grænseplader, hvor du så fylder dit udstyr i den. Derefter kører du til Tyskland med den, hvor den tyske indregistrering så ordnes, hvorefter din camper opbevares på et dertil indrettet sted i Tyskland. Når du og familien så skal på ferie, så kører I i jeres normal personbil til Tyskland og skifter til camperen. Udover ved købet at spare dansk afgift, er den tyske ejerafgift også så meget lavere, at det mere end betaler for udgifterne til opbevaring i Tyskland.

Og det hele er meget nemt, for det er velorganiseret. F.eks. kan den danske forhandler Neergårds Camping hjælpe.

Selv har jeg ingen planer om at købe en autocamper, men jeg synnes idéen er så god, at de bør gives videre.

Ingen kommentarer: