”Velfærdsstaten” er skabt af mennesker, der ikke har virkelige helte; og som derfor har skabt et system, der har til formål at gøre verden årsagsløs, sådan at man (tror man) slipper for at forholde sig til alle de udfordringer, virkeligheden konfronterer en med. (Simon Espersen, Et samfund uden forbilleder)

fredag den 5. august 2011

Verdens bedste sælger

Joe Girard er en interessant person. Efter en fattig opvækst i Detroits ghetto med forskellige job som skopudser og avissælger, og efter en konkurs med eget byggefirma, valgte han som 35 årig at blive bilsælger. Og det var ikke noget dårligt valg, for allerede første dag på arbejdet solgte han en bil, og i løbet af tre år lykkedes det ham at komme i Guinness Rekordbog som verdens bedste sælger.

Normalt regnede man med, at en sælger kunne sælge syv biler om måneden, men til sammenligning solgte Joe Girard seks biler om dagen. Og han havde, som enhver dygtig sælger, altid glade kunder.

Alle kan lære noget af at lytte til Joe Girard, som har masser af god erfaring om salg og om livet i almindelighed. Hør ham her:

Ingen kommentarer: