”Velfærdsstaten” er skabt af mennesker, der ikke har virkelige helte; og som derfor har skabt et system, der har til formål at gøre verden årsagsløs, sådan at man (tror man) slipper for at forholde sig til alle de udfordringer, virkeligheden konfronterer en med. (Simon Espersen, Et samfund uden forbilleder)

torsdag den 6. september 2007

DR støtter de kriminelle fra Jagtvej 69

På DR's hjemmeside kan man se et utroligt billede. Det viser generaldirektøren Kenneth Plummer iført en T-shirt til støtte for det tidligere ungdomshus på Jagtvej.

Nu har jeg som udgangspunkt ikke noget ønske om at blande mig i menneskers tøjvalg. Og havde Kenneth Plummer været direktør for en privat TV-station, havde jeg heller ikke reageret. Men nu er han altså direktør for en station, som jeg i almenvellets hellige navn er tvunget til at betale til. Og denne station formidler så et billede af direktøren, der viser sin støtte til disse kriminelle unge mennesker. I det hele taget prøver DR's hjemmeside at skabe et hipt imgage omkring Jagtvej 69.

Hermed en opfordring til kulturminister Brian Mikkelsen. SÆLG SÅ DR. DET KAN IKKE GÅ HURTIGT NOK.

Billedet kan ses her: Mode skabt i undergrunden.

PS
Historien diskuteres på: Uriasposten

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Forord —
der er tankevækkende !

Med dette kompendium er du på rette vej, til at blive rigtig godt
informeret til at tage stilling, til et politi, som du måske skal arbejde i
eller bare have noget god, solid, konkret, viden om.

Når du har læst det hele, håber jeg at du ved lige præcis det du søgte, det du havde brug for til at tage en fornuftig stilling til
Politiet som er et styrende organ i det juridiske lov opretholdende
system, hvor man til en hver tid vil beskytte hinanden og holde
hånden over f.eks. Fængselsbetjente, eller andre i systemet.

Det er yderst sjældent at vi hører om hvordan systemet fyrer en
politibetjent, i en disiplinær sag, de bliver flyttet ” til andet arbejde ” i et stykke tid, så kommer du ind af ” bagvejen ” igen, igen .

Nogle vil kalde det kammerateri andre, vil bruge andre grimme
nedladende ord, jeg vil kalde det simpel svineri og
retskrænkende, det er den ” lille borger ” det til en hver tid vil blive
nedgjort, i det retssystem som ikke er for almindelige borgere.

Dommerstanden er med til at vise og bevise kammerateri, de har
rigtig holdt hånden over den højesterets dommer der havde hele sin personlige computer fyldt op med børneporno, ham har vi
aldrig hørt til hvor lang en dom han fik og hvad laver den mand i dag ?

Sådanne prekære oplevelser, bliver vore hjerner ikke belastet med, det er for speget, jeg mener at man puste prekære sager helt op, for så kan vi se hvad systemet er værd, samt hvad det i bund og grund kan og vil.

Jeg vil ønske dig en rigtig god tur gennem denne prægtige samling af prekære sager, som jo er verificeret af én eller flere journalister, så må de vel være sandfærdige ?

Samlingens pris er 450 kr + forsendelse 50 kr. -
Samlingen kan bestilles hos www.bisidder.dk —
Ole Olsen 0045 75 54 39 49

ISBNnr. 87-988506-5-2
international ISBN nr :978-87-988506-5-6

Thomas sagde ...

@Anonym
Jamen tak for boganmeldelsen. Er der nogen dybere mening med at bringe den i forbindelse med Jagtvej 69?

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Thomas sagde ...

@Anonym

Jeg har slette din komentar ovenfor, da den var skrevet på engelsk og formentlig ikke var henvendt til denne blogs læsere.

Som udgangspunkt har enhver kamp for et friere civilsamfund min respekt. Jeg mener, at mennesker så vidt muligt skal have lov til at indrette sig, som de selv vil. Og i den sammenhæng synes jeg faktisk, at den danske stat ofte sætter nogle alt for snævre grænser og er alt for formynderisk.

Det jeg ikke kan respektere er, når den politiske kamp bygger på vold og hærværk. Først og fremmest går ungdomshusets kamp jo udover helt sagsløse civilpersoner. Og selvom politiet repræsenterer den statsmagt, som ungdomshuset kæmper imod, så udfører betjentene jo bare et samfundsnyttigt stykke arbejde med at opretholde almindelig lov og orden. Så vold mod politiet er (i hverttilfælde i den aktuelle situation) også helt uacceptabelt. Og hvis ikke politiet gjorde deres arbejde, ville befolkningen i området jo blive nødt til selv at organisere egne vagtværn.

Kort sagt, ungdomshusets skyder i deres politiske kamp med "spredhagl", så det går ud over en masse uskyldige mennesker. Og derfor er bundlinien, at de som styrer kampen dybest set er en omgang kriminelle voldstilhængere.